Optiunea R12 cu roaming

Go sub achiziționarea opțiunii

go sub achiziționarea opțiunii în cazul în care pentru a face bani pe masina

Cum pot șterge sau cum mă pot deconecta de la un cont conectat la Oculus Go? Poți avea doar un singur cont conectat la Oculus Go la un moment dat. Dacă dorești să ștergi contul conectat la Oculus Go, efectuează o resetare la setările din fabrică pentru cască și încearcă să o configurezi din nou de la zero. Înainte de a finaliza pașii de mai jos, verifică dacă ai go sub achiziționarea opțiunii complet casca.

go sub achiziționarea opțiunii 100 bonus fără depunere la opțiuni binare

Pentru a efectua o resetare la setările din fabrică folosind telefonul: Deschide aplicația Oculus de pe telefonul conectat la casca Oculus Go. Atinge Setări în meniul de jos.

Atinge casca conectată la telefonul tău.

go sub achiziționarea opțiunii cum să faci bani în forex

Atinge Mai multe setări. Atinge Resetează la setările din fabrică, apoi atinge Resetează.

Rambursările și anulările

Notă: Poți efectua o resetare din fabrică pentru Oculus Go folosind telefonul numai dacă ai acces la contul care este conectat la Oculus Go. Pentru a efectua o resetare la setările din fabrică folosind casca: Dezactivează Oculus Go. Ține apăsat simultan pe butoanele pornire și volum - de pe cască, până când ecranul de boot se încarcă. Folosește butoanele de volum de pe cască pentru a selecta Resetează setările din fabrică și apasă pe butonul de pornire.

go sub achiziționarea opțiunii castig optiuni binare

Folosește butoanele de volum de pe cască pentru a selecta Da și apasă pe butonul de pornire. Conectează-te la aplicația Oculus folosind contul pe care dorești să îl conectezi la casca Oculus Go și configurează dispozitivul de la zero.

go sub achiziționarea opțiunii cum să introduceți opțiuni

Note: Efectuarea resetării la setările din fabrică pentru Oculus Go este un proces ireversibil în urma căruia toate informațiile referitoare la cont, toate jocurile descărcate și întregul conținut de pe dispozitiv vor fi șterse.

Prin efectuarea unei resetări la setările din fabrică nu se va șterge conținutul pe care l-ai achiziționat sau descărcat din Bibliotecă, acesta putând fi descărcat din nou pe dispozitivul tău dacă ai acces la cont.

go sub achiziționarea opțiunii câștiguri pe internet prin cooperare

A fost util acest răspuns?